Dar din Dar (2) #madeinsocial - Brutaria Concordia

15 Dec 2017  |  Despre Cosânzeana
Dar din Dar (2) #madeinsocial - Brutaria Concordia

Promovând o alimentație sănătoasă, la Brutăria CONCORDIA sunt pregătite produse naturale pe baza unor rețete create de specialiști brutari români și austrieci. Produsele conțin făină de grâu și secară, au un conținut ridicat de semințe și sunt dospite cu maia naturală de secară, fără coloranți sau amelioratori sintetici dăunători. 

Prin vânzarea produselor de panificație și patiserie ale Brutăriei CONCORDIA, tineri aflați în dificultate urmează cursurile de brutar/patiser organizate de Școala de Meserii, program al Centrului pentru Educație și Formare Profesională CONCORDIA. Mai mult decât atât, absolvenții cursurilor de brutari și patiseri pot rămâne angajații Brutăriei CONCORDIA, ca rampă de lansare către piața muncii.  

 

RECOMANDĂRI DE SEZON

 

7_cozonac.jpg

Cozonac cu nucă

Cozonacul este un produs tradițional de Crăciun, modelat cu grijă și dragoste după o rețetă special concepută de Brutăria CONCORDIA. În amintirea clipelor copilăriei, am ales cele mai îndrăgite arome pentru a le combina într-un aluat pufos și fin, toate învelite într-o crustă gustoasă. Este un adevărat răsfăț pentru serile de iarnă petrecute alături de cei dragi!

Conține: amintirile copilăriei, cacao, nucă.

Gramaj: 700 g

 6_fursecuri_austriece.jpg

Fursecuri austriece

Am pregătit o selecție de cinci tipuri de fursecuri, preparate după rețete tradiționale austriece vechi de sute de ani, fragede și fine. Acestea sunt considerate cele mai gustoase fursecuri din Austria.

Pachetul conține: rafinament vienez, cornulețe cu vanilie și fursecuri cu zahăr, gem, vanilie,

nucă și Linzer.

Gramaj: 150 g

4_casuta_de_turta_dulce_2.jpg 

Căsuță din turtă dulce

Modelată în diferite forme, de la inimioare la îngerași, în unele zone din Germania încă se mai păstrează tradiția modelării turtei dulci sub formă de căsuțe pe care, în ziua de Crăciun, copiii le savurează fără răsuflare. Acest lucru a devenit tradiție după ce Fraţii Grimm

au descris o casă făcută din turtă dulce în „Hansel şi Gretel“, decorată cu tot felul de bomboane şi creme. Puteți personaliza alegerea făcută.

Conține: clipe de poveste, miere, scorțișoară și bomboane ornamentale

Gramaj: 1.000 g

5_mos_craciun_de_turta_dulce_2.jpg 

Moș Crăciun din turtă dulce

Pentru a surprinde bucuria Crăciunului, am modelat turta dulce în forma Moșului. Surprindeți-vă persoanele dragi cu un produs dulce, obținut din ingrediente care vor răsfăța

toate gusturile. Puteți personaliza alegerea făcută!

Conține: bucuria Crăciunului, miere, ciocolată și fondant

Gramaj: 100 g

 2_bijuteria_bradului_.jpg

Bijuteria bradului (brăduleț, cizmă și cometă)

Turtă dulce pentru împodobirea bradului de Crăciun, alegerea perfectă pentru această mare

sărbătoare! Folosind diverse forme, simboluri ale iernii și ale Crăciunului, bucurați-vă alături de cei dragi de frumoasele momente ale primenirii bradului

Conține: momentele Ajunului, miere, scorțișoară și bomboane ornamentale. Pachetele conțin trei figurine

Gramaj: 60 g

 

Pentru mai multe produse, vizitati www.concordia.org.ro